Meld u aan voor de cursus Reuma Uitgedaagd!

Array

reuma vrouwHeeft u een vorm van reuma en wilt u meer grip krijgen op het leven met reuma? Meld u dan aan voor de cursus Reuma Uitgedaagd! Samen met andere mensen die reuma hebben, werkt u aan thema’s als communicatie, relaties, bewegen, pijn en behandeling. De cursusleiders zijn speciaal opgeleid en hebben zelf ook een vorm van reuma.

Reuma uitgedaagd
In de zelfmanagementcursus Reuma Uitgedaagd! leert u de regie over hun leven met reuma in eigen hand te nemen. Zo leert u onder andere beter te communiceren met uw omgeving en met zorgverleners, beter om te gaan met pijn en vermoeidheid en beter grenzen aan te geven.

Voor en door mensen met reuma
De cursusleiders die speciaal zijn opgeleid, hebben zelf ook een vorm van reuma. Zij weten dan ook als geen ander wat het betekent om reuma een plaats in het dagelijks leven te geven. Er zijn trainingen voor volwassenen (26 jaar en ouder) en jongeren (16-25 jaar).

Meld u nu aan
In het najaar zijn er trainingen op diverse plaatsen in het land waarvoor u zich kunt aanmelden. Voor jongeren is er ook een online-training beschikbaar. Meer weten? Hier vindt u alle benodigde informatie.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen