Opnieuw röntgenfoto’s en echo’s mogelijk in Nieuwkuijk

Array

Vanaf 16 september 2013 is de locatie Nieuwkuijk van het Jeroen Bosch Ziekenhuis weer een volwaardig Diagnostisch Centrum. Na het vertrek van de tijdelijke buitenpolikliniek bleef alleen een prikpost over. Op verzoek van de huisartsen is deze voorziening weer uitgebreid met röntgen- en echodiagnostiek. De locatie in Nieuwkuijk is iedere dag geopend van 08.00 – 16.45 uur. Zoals altijd is de prikpost dagelijks geopend van 08.00 – 12.00 uur.

Voor röntgendiagnostiek hoeft geen afspraak gemaakt te worden en kunnen patiënten altijd langskomen. rontgenWie er zeker van wil zijn niet te hoeven wachten, kan wel beter een afspraak maken. Voor echodiagnostiek moet te allen tijde een afspraak gemaakt worden. Het telefoonnummer voor de röntgen- en echo-afspraken is 073 553 2600. De locatie aan de Middelweg 2 in Nieuwkuijk geldt ook als een centraal ziekenhuispunt, waar de koerier langs komt om medische en niet- medische spullen te halen en te brengen.

Jeroen Bosch Diagnostiek

Jeroen Bosch Diagnostiek beschikt over 45 prikposten, waar patiënten goed, snel en dichtbij terecht kunnen voor diagnostisch onderzoek. Daarnaast ondersteunt Jeroen Bosch Diagnostiek (JBD) de eerstelijns gezondheidszorg met diverse vormen van diagnostisch onderzoek (lab, röntgen, functieonderzoek) en services op het gebied van onder andere chronische zorg. Jeroen Bosch Diagnostiek is een samenwerkingsverband van de laboratoria en de poortspecialismen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis om de dienstverlening zo goed mogelijk te regelen voor de huisartsen en andere eerstelijnszorgverleners.

Recente artikelen