Grote online inbrengveiling voor binnentuin en Paviljoen Martini Ziekenhuis

Array

online-zorg2De Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis organiseert in samenwerking met Onlineveilingmeester.nl een online inbrengveiling, waarvoor vanaf vandaag mensen goederen en diensten kunnen inbrengen. Medisch Manager Oncologie, Annette van der Velden bood als eerste de Vriendenstichting een picknickmand en twee mooie fauteuils aan voor de veiling. De volledige opbrengst gaat naar de inrichting van het nieuwe Martini Paviljoen en de binnentuin van het ziekenhuis.

Even ontsnappen aan de ziekenhuiswereld. Frisse lucht opsnuiven, luisteren naar de vogels en even ontspannen. Dat is wat de Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis wil bieden aan patiënten, medewerkers en bezoekers. Daarom wordt er op dit moment in de open binnentuin van het Martini Ziekenhuis een uniek paviljoen gebouwd. Een plek ‘buiten het ziekenhuis’ waar iedereen terecht kan voor ontspanning, ontmoeting of rust.

Inbrengen en veilen
Iedereen kan meedoen, particulier of bedrijf. Door spullen of diensten in te brengen, door te bieden of allebei. Alles mag ingebracht worden, mits het een waarde van minimaal 25 euro vertegenwoordigt. Denk aan een kast, lamp, schilderij of een houten vloer. Het is ook mogelijk diensten aan te bieden zoals een wasbeurt voor de auto of een adviesconsult van een personal coach. Kortom, alles is mogelijk. De ambassadeurs van de stichting zetten zich momenteel in items voor de veiling binnen te halen. En veel bedrijven in de provincie hebben al toegezegd bij te dragen. Ook Onlineveilingmeester.nl werkt vrijblijvend mee aan deze actie en speciaal voor deze actie brengen ze geen veilingkosten in rekening.

Inleveren goederen
Goederen voor de veiling kunnen ingeleverd worden bij Onlineveilingmeester.nl aan de Hallen 1 in Groningen op 23 september tussen 11.00 – 16.00 uur, 25 september tussen 13.00 – 20.00 uur en 26 september tussen 08.00 – 16.00 uur. Om een dienst aan te bieden voor de veiling, is het mailadres [email protected] beschikbaar. De veiling start op 4 oktober en sluit op 15 oktober. Iedereen kan in deze periode, na gratis registratie, bieden via Onlineveilingmeester.nl. De kijkdag is op 12 oktober bij Onlineveilingmeester.nl aan de Hallen 1 in Groningen.

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen