Zorgvilla’s Twente en Delden Klassiek werken samen

Array

DSC_0569-1Delden Klassiek en Zorgvilla´s Twente slaan de handen ineen. De twee organisaties gaan samenwerken. In die zin dat Zorgvilla´s Twente de nieuwe sponsor wordt van Delden Klassiek. Beide partijen zijn erg blij met de samenwerking, beamen zowel directeur Bert Kolfoort van Zorgvilla’s Twente, als ook Jan Cramer, bestuurslid van Delden Klassiek. Delden Klassiek organiseert jaarlijks concerten van hoog kwalitatief niveau in de  Oude Blasiuskerk in Delden en kasteel Twickel in Ambt Delden.

Samenwerking helpt kwaliteit concerten hoog houden
Het 44e seizoen van Delden Klassiek is goed begonnen met de ondertekening van het sponsorcontract van Zorgvilla’s Twente en de stichting Delden Klassiek.

Jan Cramer, bestuurslid  Delden Klassiek :“Wij zijn enorm blij met de financiële ondersteuning van onze organisatie door Zorgvilla’s Twente. Het helpt ons om de kwaliteit van de concerten op hoog niveau te houden”.

Delden Klassiek goed cultureel doel
“Jan Cramer”, vertelt Bert Kolfoort, “kennen we via ´Drempelloos Op Vakantie´; het huis achter Villa Meijling in Borne waar mensen met een beperking vakantie kunnen vieren en dan een beroep kunnen doen op de zorg- en service van Villa Meijling. Maar Jan Cramer is ook representant van Klassiek Delden. En het komt vaak voor dat bewoners en gasten van Zorgvilla´s Twente, waar Villa Meijling onder valt, met veel plezier een concert van Klassiek Delden bezoeken. Die wisselwerking heeft ons doen besluiten dit goede culturele doel te gaan sponsoren. Dit is een mooie aanvulling op de wekelijkse huisconcerten in de salon”.

Over Delden Klassiek
Al 44 jaar organiseert de stichting Delden Klassiek  (kamer)muziekconcerten van hoog kwalitatief niveau in de mooie entourage en akoestiek van de Oude Blasiuskerk in Delden en kasteel Twickel in Ambt Delden. Top ensembles en musici uit Nederland en het buitenland treden op voor muziekliefhebbers uit geheel Twente en de Achterhoek. Delden Klassiek, een begrip in Oost Nederland is een belangrijk podium en één van de grootste in zijn soort in Nederland. Voor Informatie www.deldenklassiek.nl

Over Zorgvilla’s Twente
Zorgvilla’s Twente biedt een volwaardig alternatief voor een verzorgings- of verpleeghuis en bestaat uit Villa Meijling in Borne en Huize Den Oostenborgh In Ootmarsum. Deze zorgvilla’s bieden senioren met een intensieve (verpleeghuis-) zorgbehoefte een riante, stijlvolle en beschermde woonomgeving. In een huiselijke sfeer ontvangen de bewoners alle gewenste persoonlijke zorg en begeleiding door een betrokken en vakbekwaam team. Ook voor palliatieve zorg (zorg in het laatste stadium van het leven) en tijdelijke opvang biedt Zorgvilla’s Twente mogelijkheden. Zie voor meer informatie www.zorgvillastwente.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen