Eerste editie Hulp van het Jaar verkiezing van start

Array

In deze tijden van enorme bezuinigingen is er een positieve kijk op de thuiszorg nodig. De Nationale Hulpgids organiseert daarom de Hulp van het Jaar verkiezing, waarin stil wordt gestaan bij alle geweldige verzorgers en begeleiders die anderen e?cht willen helpen. Door hen te nomineren voor Hulp van het Jaar 2013 kunnen hulpbehoevenden hun waardering laten blijken. “Dagelijks zien wij veel goede hulpen voorbij komen op onze zorgmarktplaats. Hoe blij hulpbehoevenden zijn met hun hulp, dat gevoel willen we delen”, aldus Tom Verhagen, directeur van De Nationale Hulpgids.
Persfoto2Wie is jouw hulp van het Jaar?
Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor hulpbehoevenden, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. We zien dat de markt voor particuliere thuiszorg groeit en dat er steeds meer ZZP’ers actief worden in de zorg. De Nationale Hulpgids gaat daarom op zoek naar deze mensen die met plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen. De oppas die jouw kind weer helemaal laat opbloeien, de thuiszorgmedewerker waar oma elke week naar uitkijkt, de begeleider die de mogelijkheden van jouw beperking ziet: ze kunnen allemaal genomineerd worden.

Nomineren
Het draait in de Hulp van het Jaar verkiezing om het persoonlijke verhaal. Wat maakt deze hulpen zo speciaal? Tot 4 november kunnen hulpbehoevenden hun nominatie doen via www.hulpvanhetjaar.nl. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in februari 2014 bekend worden gemaakt.

Partners

De Hulp van het Jaar verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo, de belangenvereniging van mensen met een persoonsgebonden budget (pgb), SoloPartners, de belangenvereniging voor ZZP’ers in de zorg, Mezzo, de landelijke vereniging voor Mantelzorgers en Vrijwilligerszorg, mediapartner Dichtbij, YourGift Cards en Wellness Kadobon.

Over de Nationale Hulpgids

Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids de? plek waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. Op een veilige manier met respect voor privacy. Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen