Oproep: meedoen aan een groepsgesprek over zwangerschap en geboorte

Array

hart-op-zwangere-buik-200x200Ben je zwanger of pas bevallen? Vind je het leuk om jouw ideeën over zwangerschap en geboorte te delen? Dan zoeken wij jou!

Wat houdt het groepsgesprek in?
De Nederlandse Patiëntenfederatie NPCF organiseert een groepsgesprek waarin jij je mening kan geven over zwangerschap en geboorte. Samen met een stuk of acht anderen ga jij praten over jouw wensen en ervaringen onder leiding van een ervaren gespreksleider. Jouw mening is belangrijk voor het verbeteren van de geboortezorg in Nederland.

Kom je in aanmerking?
Voor het groepsgesprek zijn we op zoek naar:

– vrouwen die zwanger zijn (vanaf de 30e week), of
– vrouwen die 8 weken geleden of minder zijn bevallen.

Krijg je een vergoeding en moet je je voorbereiden?
Voor je deelname ontvang je een cadeaubon van 25 euro en eventuele reiskosten worden vergoed. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee en iets lekkers. En het mooie is: je hoeft niets voor te bereiden, het gaat namelijk om jouw ideeën en gedachten, jouw ervaringen.

Wanneer vindt het groepsgesprek plaats?
Het groepsgesprek vindt plaats op maandag 18 november van 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur bij Patiëntenfederatie NPCF, Churchilllaan 11 te Utrecht.

Heb je nog vragen?
Lees hier meer achtergrondinformatie (pdf) >>
Of neem contact met Berthe te Velde, [email protected] of telefoon 050 – 363 7464

Hoe meld je je aan?
Heb je interesse en wil je je aanmelden? Ga dan naar dit formulier >>

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen