Mieke van den Broek – Hanskamp start als nieuwe directeur/bestuurder Raedelijn

0
2564

Mieke van den Broek-Hanskamp start per 1 december als directeur/bestuurder van Raedelijn (ROS). Met haar haalt Raedelijn een stevige en ervaren bestuurder in huis: een ondernemende en coachende verandermanager die door haar ruime expertise in diverse sectoren snel in staat is mensen en organisaties te verbinden.

Rol in kwaliteitsslag
“De aankomende transities in de zorg vragen om een integrale benadering van zorg, wonen, welzijn, en onderwijs. Mieke van den Broek-HanskampIk zet mijn bestuurlijke en advieservaring in die sectoren graag in voor Raedelijn, omdat deze organisatie een toonaangevende rol speelt bij de te maken kwaliteitsslag in deze processen”, zegt Mieke van den Broek-Hanskamp. “Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de zorg straks nog steeds voor iedereen vindbaar, bereikbaar, betaalbaar en toegankelijk is. ”

Verbinder
Bert Kuipers, voorzitter Raad van Toezicht Raedelijn, heeft veel vertrouwen in de nieuwe bestuurder: “Mieke brengt een ruime ervaring mee als zelfstandig adviseur, ondernemer en bestuurder binnen deze  relevante sectoren. Ze heeft bewezen mensen en organisaties goed met elkaar te kunnen verbinden. Met de naderende ontwikkelingen in het zorgveld is Mieke voor Raedelijn van grote toegevoegde waarde.”

Mieke van den Broek-Hanskamp start per 1 december parttime. Vanaf 1 januari gaat zij fulltime aan de slag. Joop Vogt, de huidige interim directeur/bestuurder blijft aan tot eind december. Mieke stelt zich binnenkort uitgebreid voor in de nieuwsbrief van Raedelijn.