Mieke van den Broek – Hanskamp start als nieuwe directeur/bestuurder Raedelijn

Array

Mieke van den Broek-Hanskamp start per 1 december als directeur/bestuurder van Raedelijn (ROS). Met haar haalt Raedelijn een stevige en ervaren bestuurder in huis: een ondernemende en coachende verandermanager die door haar ruime expertise in diverse sectoren snel in staat is mensen en organisaties te verbinden.

Rol in kwaliteitsslag
“De aankomende transities in de zorg vragen om een integrale benadering van zorg, wonen, welzijn, en onderwijs. Mieke van den Broek-HanskampIk zet mijn bestuurlijke en advieservaring in die sectoren graag in voor Raedelijn, omdat deze organisatie een toonaangevende rol speelt bij de te maken kwaliteitsslag in deze processen”, zegt Mieke van den Broek-Hanskamp. “Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de zorg straks nog steeds voor iedereen vindbaar, bereikbaar, betaalbaar en toegankelijk is. ”

Verbinder
Bert Kuipers, voorzitter Raad van Toezicht Raedelijn, heeft veel vertrouwen in de nieuwe bestuurder: “Mieke brengt een ruime ervaring mee als zelfstandig adviseur, ondernemer en bestuurder binnen deze  relevante sectoren. Ze heeft bewezen mensen en organisaties goed met elkaar te kunnen verbinden. Met de naderende ontwikkelingen in het zorgveld is Mieke voor Raedelijn van grote toegevoegde waarde.”

Mieke van den Broek-Hanskamp start per 1 december parttime. Vanaf 1 januari gaat zij fulltime aan de slag. Joop Vogt, de huidige interim directeur/bestuurder blijft aan tot eind december. Mieke stelt zich binnenkort uitgebreid voor in de nieuwsbrief van Raedelijn.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen