Bernhoven lanceert mobiele website

Array

Met de toename van het smartphone- en tabletbezit én -gebruik, voorziet ook Bernhoven  in de behoefte van digitale informatievoorziening. Vanaf vandaag krijgen gebruikers van een smartphone of tablet die naar de website van Bernhoven gaan, de mobiele versie te zien.

Op de mobiele website is een selectie van de inhoud van de gewone site beschikbaar. U kunt hier terecht voor informatie over alle specialismen, specialisten, behandelingen, spreekuren en patiëntenfolders. Verder kunt u het meest recente nieuws op de mobiele site lezen, de actuele wachttijden raadplegen en leest u hoe u het ziekenhuis kunt bereiken (fysiek en per telefoon!). Mobiele websiteVoor de complete informatie van en over Bernhoven kunt u uiteraard terecht op onze gewone website, waar u vanuit de mobiele website eenvoudig naartoe wordt doorverwezen.

U hoeft geen speciale handelingen te verrichten om de mobiele site te bezoeken. Als u vanaf een smartphone of tablet naar www.bernhoven.nl gaat, wordt herkend dat u met een mobiel apparaat werkt. Hierdoor wordt u automatisch naar de mobiele site verwezen. Vorige maand introduceerde Bernhoven namelijk ook al een eigen app voor iPhones en Android smartphones..

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen