Quadia en Roche genomineerd voor European Excellence Award

Array

ehealthNederlandse online videospecialist en healthcare onderneming boeken internationaal succes met de virtualisatie van medische conferenties
Online videospecialist Quadia is met Oncologie TV genomineerd voor een European Excellence Award. Quadia heeft Oncologie TV samen met Roche Pharma (Zwitserland) ontwikkeld.

De European Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste pr- en communicatiecampagnes en -bureaus in Europa. Quadia is genomineerd in de categorie ‘Zwitserland, Oostenrijk’. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op donderdag 5 december in München.

Oncologie TV is een informatieplatform voor medische professionals over de behandeling van verschillende vormen van kanker. Dit gebeurt in de vorm van nieuws, journaals, e-learning, masterclasses en reportages. Met Oncologie TV krijgen specialisten de kans om medische conferenties te volgen en te communiceren met collega’s, zonder dat zij er zelf fysiek bij aanwezig zijn. Oncologie TV is momenteel beschikbaar voor medische professionals uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

“Wij zijn erg verheugd met de nominatie voor de European Excellence Awards en kijken uit naar de uitreiking in december”, zegt Robert van der Zwart, directeur van Quadia. “Oncologie TV, en onze andere online videokanalen, zijn een voorbeeld dat kennisoverdracht binnen de gezondheidszorg vandaag de dag niet meer face-to-face hoeft, maar ook digitaal kan plaatsvinden. De nominatie is voor ons een bevestiging dat dit in de markt ook wordt erkend.”

“Als healthcare onderneming is Roche niet alleen continu bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten, maar ook met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om kennisoverdracht over de behandeling van ziekten te verbeteren en vergroten”, zegt Teun Loots, Product Manager bij Roche Nederland. “Samen met Quadia hebben wij Oncologie TV ontwikkeld en in de praktijk blijkt dat dit voor de gezondheidszorg een efficiënt, groen, duurzaam en kosteneffectief programma is om kennisoverdracht tussen medische beroepsbeoefenaren te vergroten.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen