Zorg in Sochi duur

0
405

sochi 2014Op 7 februari 2014 gaan de Olympische Winterspelen in Sochi van start. Er is veel te doen over de veiligheid in Sochi tijdens de Spelen. Een van de zaken die je goed moet regelen voor je zelf naar Sochi gaat is de dekking van ziektekosten. Mocht je iets overkomen tijdens je verblijf in Sochi waardoor je naar het ziekenhuis moet of een andere vorm van zorg nodig hebt, houd er dan rekening mee dat je basiszorgverzekering medische kosten in het buitenland dekt tot Nederlandse normen. Deze moet je overigens vaak zelf eerst voorschieten. Deze dekking kun je uitbreiden met een aanvullende dekking in je reisverzekering, zodat je eventuele kosten boven het Nederlandse tarief ook vergoed krijgt en, indien nodig, terug naar Nederland vervoerd kunt worden. Zorg in Rusland is duur, dus je doet er verstandig aan je hiervoor goed te verzekeren.