Vanavond in EenVandaag: de lobby van Philip Morris in Brussel

sigarettenActualiteitenrubriek EenVandaag besteedt vanavond aandacht aan de lobbypraktijken van Philip Morris International (PMI) in Brussel. De uitzending is tot stand gekomen in samenwerking met TabakNee en gebaseerd op interne documenten over de lobby van Philip Morris waar TabakNee eerder de hand op wist te leggen. De uitzending belicht hoe Nederlandse Europarlementariërs zijn omgegaan met de lobby van de Marlboro-producent.

Aanleiding voor de uitzending is de stemming aanstaande woensdag in het Europees Parlement over de laatste versie van de nieuwe Tabaksproductenrichtlijn. Eerder heeft TabakNee al details over de lobby van Philip Morris in het Europees Parlement onthuld in de Philip Morris-files deel 1, deel 2 en deel 3.
Direct na de uitzending kunt u ook deel 4 en deel 5 op TabakNee lezen.

EenVandaag, De lobby van Philip Morris in Brussel, dinsdag 25 februari, Ned. 1, 18.15 uur

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen