Er waart een golf van idealisme door Nederland

Array

breinMet het manifest Er waart een golf van idealisme door Nederland wil een denktank van negen wetenschappers en vier ‘maatschappelijke experts’ een lans breken voor particulieren initiatieven en vanuit hun onafhankelijk positie steun verlenen aan de maatschappelijke organisaties. Met korte presentaties en paneldiscussies hopen ze een bijdrage te leveren aan de politieke discussies over de Nederlandse verzorgingsstaat van de toekomst en particulier initiatief op de kaart te zetten. Zij nodigt u van harte uit om mee te denken en aanwezig te zijn op dit manifest op donderdag 24 april aan de Vrije Universiteit Amsterdam, op de jaarlijkse Dag van de Filantropie.

 

Tijd: 14.00-17.00 uur
Locatie: Aula
Titel: Manifestatie: Er waart een golf van idealisme door Nederland
Spreker: Felix Rottenberg, Gabriël van den Brink , Sigrid Hemels, Theo Schuyt, Elly Mariani , Theo Camps , Lucas Meijs

Programma
13.30 – 14.00 uur:  Inschrijven
14.00 – 14.15 uur:  Opening en toelichting Manifest door Denktank door Theo Schuyt
14.15 – 15.30 uur:  Korte inleidingen en paneldiscussie met leden van de Denktank

De opstellers (en sprekers op 24 april*) zijn: Gabriël van den Brink (Universiteit van Tilburg)*, Sigrid Hemels (Erasmus Universiteit Rotterdam)*, Theo Schuyt (VU)*, Sylvester Eijffinger (Universiteit van Tilburg), Elly Mariani (VU)*, Arno Akkermans (VU), Theo Camps (Universiteit van Tilburg)*, Addie Stehouwer (Nationale Ombudsman), Lucas Meijs (Erasmus Universiteit Rotterdam)*, Paul van Oosten (Diaconie Amsterdam) en Marnix van Rij (Ernst&Young).

15.30 – 15.45 uur:  Samenvatting door Felix Rottenberg
15.45 – 16.00 uur: Sluiting en dankwoord door Theo Schuyt
16.00 – 17.00 uur: Netwerk en borrel

De Manifestatie is 24 april van 14.00-16.00 (inschrijven kan hier) in de Aula.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen