Congres Grip op de werkvloer: werken met een chronische ziekte kan

winInspirerende netwerkbijeenkomst voor werkgevers met vragen over werknemers met een chronische ziekte
Het aantal chronisch zieken op de werkvloer neemt toe, onder andere omdat we langer doorwerken. Heeft u mensen in dienst met een chronische ziekte, zoals kanker, COPD of een hartziekte? Als werkgever en collega wilt u deze werknemers natuurlijk de kans geven om aan het werk te blijven. Maar hoe?

De NPCF daagt  u uit om op dit congres samen met andere werkgevers dilemma’s en oplossingen te verkennen rond de arbeidsparticipatie van chronisch zieke werknemers.

Met spraakmakende sprekers als Alexander Rinnooy Kan (hoogleraar Economie en Bedrijfskunde, UVA) over hoe werkgevers slim kunnen inspelen op de ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt, Alexia Penent (Danone Europa) over hoe een multinational haar werknemers optimaal inzetbaar houdt en Wilna Wind (patiëntenfederatie NPCF) over de wijze waarop de kennis van patiëntenorganisaties werkgevers kan helpen.

Werkgevers en werknemers vertellen u hoe het werken met een chronische ziekte een win-win situatie kan opleveren. Werken met een chronische ziekte is mogelijk, op een manier waar de hele organisatie profijt van heeft. Nu en in de toekomst!
Het congres wordt op dinsdag 3 juni gehouden van 15.30 tot 21.00 uur.

Locatie: Locatie Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Deelname aan het congres is kosteloos.

> Kijk hier voor meer info en de wijze van aanmelding

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen