WK-acties voor patiënten van het Spaarne Ziekenhuis

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-sports-fans-excitement-excited-young-multiethnic-soccer-dutch-national-colors-tension-joy-written-their-faces-image33372959Patiënten en bezoekers in het Spaarne Ziekenhuis kunnen ook op woensdag 18 juni van de voetbalwedstrijd Nederland – Australië genieten. Ze kunnen deze op een groot scherm bekijken in het Restaurant van het ziekenhuis. Stichting Vrienden van het Spaarne Ziekenhuis sponsort deze actie met een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!

Stichting Vrienden van het Spaarne Ziekenhuis vraagt met deze WK-acties extra aandacht voor de voorzieningen voor patiënten die niet uit het reguliere budget gefinancierd kunnen worden. Patiënten en bezoekers treffen daarom deze week in de centrale hal van het ziekenhuis de Vriendenkraam. Worden zij deze week Vriend van het Spaarne Ziekenhuis? Dan ontvangen zij een armbandje én een oranje WK-bril. Vriend worden kan al vanaf drie euro per maand.

Over het Spaarne Ziekenhuis
Het Spaarne Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met een hoofd­locatie in Hoofddorp. Ook heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede en Hillegom. Het Spaarne Ziekenhuis staat voor openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop: de zorg en behandeling van de patiënt staan bij ons centraal.