IRIS One schenkt mini iPads aan Kinderdagbehandeling JBZ

0
286

Gisteren vond op de afdeling Kinderdagbehandeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis de feestelijke overdracht plaats van tien mini-iPads. Daniël Cirk en Lars van den Dungen, directie IRIS One, een bedrijf voor tele- en datacommunicatie te Vlijmen, overhandigde deze aan kinderverpleegkundige Yvonne Pulles.

Twee jaar geleden verblijdde IRIS One de Kinderdagbehandeling ook al met tien iPads. Voor de kinderen bieden de iPads een zeer welkome afleiding. Daarnaast worden zij, in combinatie met de kinderwebsite www.halloziekenhuis.nl, ook gebruikt om de kinderen voor te bereiden op hun behandeling in het ziekenhuis.

IMG_6800De actie van IRIS One is deze keer mede mogelijk gemaakt door hun klanten. Aan hen was gevraagd een leuke quote over IRIS One te bedenken, waarmee zij een mooie prijs konden winnen. Zonder dat de klanten dat wisten, heeft IRIS One aan iedere inzending een aantal punten gekoppeld, zodat er een soort spaarsysteem ontstond. Dit leverde uiteindelijk acht mini iPads voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis op, die door IRIS One tot tien exemplaren zijn aangevuld.

Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis
De Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis werft fondsen om projecten mogelijk te maken die het verblijf van patiënten, bezoekers en medewerkers in het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis veraangenamen. Mensen die het ziekenhuis een goed hart toedragen, kunnen Vriend worden voor vast bedrag per maand of jaar óf een eenmalige schenking doen. Ook organiseert de Stichting bijzondere evenementen met als doel fondsen te werven, zoals het tweejaarlijkse Jeroen Bosch Gala. Dankzij de Stichting beschikt het ziekenhuis over een kinderwebsite www.halloziekenhuis.nl , negen familiekamers, wisselexposities voor kunst en vele andere extra voorzieningen op de afdeling Oncologie, Dialyse en andere afdelingen.