De zorgmanifestaties zijn gestart

Array

lastige-vragen-200x191De volledige zorggroep is met een Alliade-stand aanwezig op de zorgmanifestaties die zorgverkeraar De Friesland i.s.m. zorgpartners en gemeenten in november en december op diverse locaties in de provincie organiseert. De eerste twee manifestaties in Leeuwarden en Oosterwolde zijn goed bezocht.
We hopen dat de volgende tien zorgmanifestaties minstens zo succesvol zullen zijn.

De Friesland organiseert de zorgmanifestaties om de inwoners van de provincie beter bekend te maken met de veranderingen in de zorg die m.i.v. 1 januari en de komende jaren zullen plaats vinden. In de stands van diverse zorgaanbieders kan men kennismaken en specifieke vragen of zorgen over onze zorg en ondersteuning stellen. Naast veel informatie over de zorg is er ook veel te doen op de manifestaties.

Alle vragen kunnen goed beantwoord worden door de aanwezigheid en de expertise van de vertegenwoordigers van Reik, Talant, Meriant, BaanPlus, Zorgkompas, Support&Co en WIL in de stand van Zorggroep Alliade. De bezoekers maken bovendien kans op een geheel verzorgde dagtrip naar Utrecht voor een
bezoek aan de mattinee voorstelling ‘Moeder ik wil bij de revue’ op zaterdag 27 december, door het invullen van een drietal vragen (mini-enquete). Deze prijs wordt aangeboden door Dalstra Reizen.

Alle manifestaties duren van 13.30 uur tot 20.00 uur en zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

De zorgmanifestaties die nog op het programma staan, zijn:

Woensdag 19-11 Trebol Zuidoostersingel 1 Harlingen
Donderdag 20-11 De Flecke Midstraat 10 Joure
Vrijdag 21-11 Het Baken Wiepke Hofstraat 2 Lemmer
Woensdag 26-11 Gemeentehuis Van Limburg Stirumweg 18 Kollum
Donderdag 27-11 De IJsherberg Harddraversdijk 1 Dokkum
Woensdag 03-12 De Klink Ds. L. Tinholtstraat 1 Koudum
Donderdag 04-12 Atrium Oud Kerkhof 11 Sneek
Woensdag 10-12 MFC Ons Huis Beuckelaerstraat 2 St. Annaparochie
Donderdag 11-12 Ateliers Majeur Minckelersstraat 11, Heerenveen
Vrijdag 12-12 Sunenz Burgemeester Wuiteweg 140 Drachten

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen