Roessingh benoemt Marc van Gestel als medisch bestuurder

0
968

Per 1 april 2015 is de heer drs. C.M. (Marc) van Gestel benoemd als medisch bestuurder van Roessingh. Samen met de heer drs. P.N.Th.M. (Pieter) Windt maakt Van Gestel per die datum deel uit van de dan tweehoofdige Raad van Bestuur. Van Gestel combineert zijn bestuurlijke taken met zijn werk als revalidatiearts voor de poliklinische pijnrevalidatie. De nieuwe bestuurder werkte de afgelopen veertien jaar als bestuurder en revalidatiearts bij het Rijnlands Revalidatie Centrum in Leiden. Daan Wever blijft tot de aanstelling van Van Gestel medisch directeur van Roessingh.

RoessinghDe heer van Gestel is vanaf 2000 werkzaam geweest als bestuurder/revalidatiearts bij het Rijnlands Revalidatie Centrum te Leiden.

Tot 01-04-2015 blijft de heer D. (Daan) Wever medisch directeur a.i. van het revalidatiecentrum.

Vorig artikelZorgen over kinkhoest ondanks aanpassingen vaccinatie
Volgend artikelZorgkosten helft hoger na wegvallen partner
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.