Huishoudhulp Pantein-Vivent B.V failliet

0
291

hamer rechtDe Huishoudelijke hulp Pantein-Vivent B.V. is woensdag failliet verklaard. Dat maakte de rechtbank in Den Bosch bekend.Huishoudelijke Hulp Pantein-Vivent B.V. uit Uden is failliet. De rechtbank Oost-Brabant heeft woensdag 14 januari het faillissement uitgesproken.

Als curator heeft de rechtbank de heer F.P.G. Dix van het kantoor Turnaroundadvocaten uit Best aangesteld. Het werk van zo’n 1800 medewerkers staat op de tocht.
Pantein-Vivent voert momenteel gesprekken met één overnamekandidaat. De 1800 medewerkers behouden hun baan en hun salaris als de kandidaat de huishoudelijke hulp overneemt.

Bron: Rechtbank Den Bosch

Vorig artikelIs een kinderporno-veroordeling verenigbaar met het vak van arts?
Volgend artikelRevalidatie Friesland bestaat 100 jaar
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.