Mediq Danmark breidt service huisartsen uit

0
475

Mediq neemt deel C. Maersk Andersen over in Denemarken
Mediq neemt in Denemarken het onderdeel van C. Maersk Andersen over, dat gespecialiseerd is in de levering van medische hulpmiddelen aan huisartsen. Mediq Danmark belevert reeds huisartsen en versterkt hiermee haar leidende positie als aanbieder in de Deense markt.

Maersk Andersen gaat verder met de exclusieve distributie van orthopedische hulpmiddelen. Maersk Andersen biedt een breed assortiment medische hulpmiddelen aan voornamelijk huisartsen en daarnaast aan specialisten, ziekenhuizen en gemeenten. De productlijn omvat alle medische artikelen die zorgprofessionals nodig hebben, van verband, desinfecteermiddelen t/m stethoscopen en ander diagnoseapparatuur. Onder de vlag van Mediq worden de bestaande activiteiten voortgezet.

deense dokter artsJoergen Kelkjaer, Executive Vice President Nordics en Baltische Staten Mediq: “De diensten die C. Maersk Andersen aan artsen en gemeenten aanbiedt, sluit naadloos aan bij onze groeiambities. Door onze diensten te combineren, kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Mediq werkt nauw samen met zorgprofessionals aan oplossingen om zorg efficiënter te maken en daarmee betaalbaar.”

Naast huisartsen, specialisten, ziekenhuizen en gemeenten levert Mediq Danmark ook aan andere zorginstellingen. Daarnaast verzorgt Mediq Danmark medische hulpmiddelen op het gebied van diabetes, wondverzorging, continentie, stoma en medische voeding bij patiënten thuis. Internationaal belevert Mediq ook huisartsen in Nederland, Frankrijk, Zweden, Finland en de Baltische Staten.

Partijen zijn overeengekomen geen financiële details bekend te maken.

Vorig artikelNiet meteen een antibioticum bij beroerte
Volgend artikelPraat mee op Pakketscan.nl diabetes
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.