Centrafarm treedt toe tot Bogin

Array

Acht Bogin leden leveren ruim 90% generiek in Nederland
Farmaceut Centrafarm is toegetreden als lid van de Bond van de Generieke Geneesmiddelenindustrie Nederland (Bogin). Gezamenlijk zijn de acht Bogin leden verantwoordelijk voor de levering van ruim 90% van alle generieke geneesmiddelen en Biosimilars in Nederland, zowel uitgedrukt in geld als in volume.
Volledig assortiment

Voorzitter Bogin, Martin Favié: ‘Centrafarm is al jaren actief op de Nederlandse markt en staat als betrouwbaar bekend. Centrafarm onderschrijft, net als de andere Bogin leden, het belang van het bieden van een volledig assortiment generieke geneesmiddelen en kiest niet voor een smal aanbod met een beperkt aantal producten. Met deze achtergrond en insteek past Centrafarm prima bij Bogin en onze andere leden.’

CentrafarmBelangen
Sales manager Centrafarm, Henry Tan: ‘Binnen de Bogin kunnen wij onze ideeën delen met branchegenoten, meebeslissen over de toekomst van generiek in Nederland en gezamenlijk optreden. Want Bogin, die meer dan 90% van de generieke markt in ons land vertegenwoordigt, is beter in staat om op te komen voor de belangen van generiek richting overheid, politiek en marktpartijen, dan dat de leden dit individueel zouden doen.’

Bron: Bogin

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen