De zorg verandert. Wat betekent dat voor u?

Array

lastige-vragenHebben de veranderingen in de zorg invloed op uw situatie? U kunt dat nu zelf bijhouden met de landelijke kwaliteitsmeter Mijnkwaliteitvanleven.nl. Als u zich aanmeldt krijgt u twee keer per jaar een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Hierna krijgt u een rapportage. Dit is een persoonlijk overzicht van hoe het met u gaat, wat voor u belangrijk is en wat u daar voor nodig heeft. De rapportage is belangrijke informatie voor als u in gesprek gaat met uw naasten, uw gemeenten of uw zorgverlener.

Gegevens anoniem
Mijnkwaliteitvanleven.nl analyseert alle ingevulde vragenlijsten anoniem. De resultaten laten zien hoe het met mensen gaat per gemeente, en in heel Nederland. Wat gaat goed? Wat kan beter? Dit is belangrijk voor beleidsmakers die werken in de zorg en bij gemeenten. Ze zien hoe de veranderingen in de zorg uitpakken in het dagelijks leven van mensen en kunnen bijsturen waar dat nodig is.
Mijnkwaliteitvanleven.nl is een intiatief van Patiëntenfederatie NPCF en het Nationaal Ouderenfonds. Meld u aan via www.mijnkwaliteitvanleven.nl

Bron: Reumafonds

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen