Patiënten tevreden over Meander Medisch Centrum: 8,3

Array

meanderEen rapportcijfer 8,3: dat geven patiënten aan Meander Medisch Centrum. Dit blijkt uit een grootschalig patiënttevredenheidsonderzoek dat afgelopen tijd is uitgevoerd. Vorige keer was het rapportcijfer een 8,0 (2013).

Patiënten van Meander zijn positief over de privacy op de eenpersoonskamers. Ook zijn zij tevreden over de veiligheid bij het verstrekken van medicatie. De reacties over de eenpersoonskamer zijn positief.  Men is blij met de privacy en rust die deze bieden. Er liggen voor het ziekenhuis ook kansen voor verbetering, zoals de informatievoorziening van zorgverleners aan patiënten.

Het onderzoek wordt jaarlijks gehouden onder een representatieve patiëntengroep. Hiermee meet Meander de tevredenheid van patiënten in het ziekenhuis. De resultaten bieden handvaten om de kwaliteit van de zorgverlening verder te verbeteren. In het Kwaliteitsvenster van Meander Medisch Centrum is meer te lezen over o.a. patiëntervaringen, wachttijden, werk van artsen etc.

Zie www.meandermc.nl/kwaliteitsvenster.

Over Meander Medisch Centrum
Meander Medisch Centrum heeft de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis, heeft medische opleidingen voor veel specialismen in huis en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. De zorg in Meander is hooggespecialiseerd en gebaseerd op de nieuwste medische inzichten.

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen