Start inloopspreekuur voor kinderen met sportblessure (TopSupport, Eindhoven)

sport1Sporten voor kinderen is heel gezond, maar kan helaas ook blessures veroorzaken. Als ouder wilt u dan snel duidelijkheid en een vakkundig advies. Als jonge sporter wil je weer snel sportfit zijn. Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport start daarom op maandag 13 april met een sportblessurespreekuur voor kinderen met een sportblessure.

Het speciale inloopspreekuur vindt elke maandagmiddag plaats van 16.00-17.00 bij TopSupport (Antoon Coolenlaan 1-03) en is bedoeld voor een brede groep, jonge sporters: amateur, subtopper en topsporter. Een verwijzing van de huisarts is voor dit inloopspreekuur niet nodig.

Snel een vakkundig advies
Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters van alle leeftijden en biedt hen een volledig pakket van sportmedische zorg. Binnen een kleinschalige, aangename omgeving werken verschillende sportmedische professionals (fysiotherapeuten, sportartsen, sportorthopeden, e.d.) nauw samenwerken aan de sportgezondheid van cliënten. Ook zijn allerhande faciliteiten voor beeldvormende diagnostiek (röntgen, echo, mri) direct voor handen. Hierdoor kan de diagnose snel en accuraat worden gesteld.

Jarenlange ervaring
TopSupport heeft jarenlange ervaring met de behandeling van jonge (top)sporters door samenwerking met onder andere het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Eindhoven. De kennis en kunde die zodoende is opgebouwd wordt ingezet bij dit nieuwe sportblessurespreekuur.”Wij hebben de ambitie om hen weer zo snel mogelijk sportfit te krijgen. Dat is waar we met elkaar aan werken!”, aldus Wart van Zoest , medisch manager TopSupport.

Meer informatie en contact
Wilt u contact met een van onze medewerkers over dit speciale kinderspreekuur of hebt u andere vragen, neem dan contact met ons op via 040-286 41 44 of kijk op www.topsupport.nl/kinderspreekuur.