Neurochirurgen MGG starten polikliniek neurochirurgie op locatie Gemini

Array

De neurochirurgen van Medisch Centrum Alkmaar zijn een polikliniek neurochirurgie gestart in het Gemini Ziekenhuis. De neurologen Gemini Ziekenhuis verwezen tot nu toe naar de neurochirurgen van het Slotervaart Ziekenhuis.

Er is gemiddeld 1 dagdeel per week een polikliniek sessie in het Gemini Ziekenhuis. Daarnaast kunnen de neurochirurgen, in samenwerking met de neurologen van het Gemini Ziekenhuis, in consult of medebehandeling gevraagd worden bij patiënten met complexere (oncologische) zorgvragen. Patiënten die al onder behandeling waren bij de neurochirurgen van het Slotervaart Ziekenhuis blijven voor verdere behandeling of controle bij het Slotervaart Ziekenhuis.

geminiOperaties in Alkmaar
Patiënten worden vooralsnog in het MCA geopereerd. Op dit moment wordt er onderzocht of op termijn ook neurochirurgische interventies gedaan kunnen worden in het Gemini Ziekenhuis. Hierbij kunt u denken aan interventies aan de lage rug (HNP). De neurochirurgen MCA opereren patiënten met deze indicatie al in het Westfriesgasthuis in Hoorn.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen