Spoedeisende hulp Meander verbouwd

De Spoedeisende hulp in Meander Medisch Centrum is verbouwd. Het is nu duidelijker voor patiënten waar ze zich moeten melden, als ze met een verwijzing van de huisarts naar het ziekenhuis komen.

De Spoedeisende hulp van Meander Medisch Centrum heeft na een kleine verbouwing een eigen balie gekregen. Vóór deze aanpassing deelde de Spoedeisende een loket met de Huisartsenpost. Voor bezoekers aan en patiënten van het Centrum voor Spoedzorg was het hierdoor soms onduidelijk in welke wachtruimte ze zaten of van wie ze hun behandeling kregen. Deze onduidelijkheid behoort nu tot het verleden.

Patiënten die buiten kantoortijden naar de Spoedeisende hulp komen, gaan in eerste instantie naar de Huisartsenpost. Daar wordt bepaald of zij door de huisarts geholpen kunnen worden, of dat er een doorverwijzing naar de Spoedeisende hulp van het ziekenhuis nodig is.

Bron: Meander Medisch Centrum

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen