Ontwerp en win je eigen First World Problem Pill

Array

Luxe problemen zijn ook problemen! Dus heb jij last van je vriend die z’n was altijd naast de wasmand gooit? Weigert je hamster in z’n rad te rennen? Of zit je moeder ineens op Facebook? Je kunt het nu stoppen. Ontwerp je eigen pil en win!

First World Problem Pills lossen al je dagelijkse problemen op. 100% placebo, 100% pepermunt, 100% effectief. Met de opbrengst zorgt het Aids Fonds dat meer mensen toegang krijgen tot hiv-medicijnen.

Er waren al tal van varianten van de First World Problem Pills te koop in de webwinkel van het Aids Fonds, maar vanaf nu kun jij ook je eigen pil bedenken en delen met anderen!

Luxeproblemen zijn ook problemen! Dus heb jij last van je vriend die z’n was altijd naast de wasmand gooit? Weigert je hamster in z’n rad te rennen? Of zit je moeder ineens op Facebook? Je kunt het nu stoppen. Ontwerp je eigen pil en win! Doe het voor jezelf of voor anderen, want de winnende pil komt in ons assortiment. En de top 5 krijgt als prijs zijn eigen pilidee. Meedoen kan t/m 26 januari.

First World Problem Pills lossen al je dagelijkse problemen op. 100% placebo, 100% pepermunt, 100% effectief. Met de opbrengst zorgt het Aids Fonds dat meer mensen toegang krijgen tot hiv-medicijnen.
Zo makkelijk is het

Als je wint ontvang je als prijs jouw eigen pillen thuis! Problem solved 🙂
De origineelste inzender verdient eeuwige roem. Deze pil nemen we op in ons assortiment!

Geen medicijnen is doodzonde
Wereldwijd leven 36,9 miljoen mensen met hiv. Slechts 41% van hen krijgt hiervoor levensreddende medicijnen. Hoge medicijnprijzen, als gevolg van patenten, vormen een belangrijke barriëre voor de toegang tot behandeling. ‘Zo veel mogelijk winst behalen’ in plaats van ‘zo veel mogelijk mensen redden’ bepaalt de prijs van hiv-remmers. Dat moet anders.

Door First World Problem Pills te kopen, geef je meer mensen toegang tot hiv-medicatie. Helaas kunnen we met alleen First World Problem Pills niet iedereen helpen, daarom zijn we ontzettend blij met elke extra donatie. Kijk wat jij nog meer kunt doen om onze missie te steunen op: www.aidsfonds.nl/doodzonde

We hopen op je steun, want geen medicijnen is doodzonde.

Wil je niet je eigen pil ontwerpen, maar ben je wel op zoek naar het ultieme cadeau? Ga dan naar onze First World Problem Store en sla je slag.

Met de opbrengst van de First World Problem Pills zorgt het Aids Fonds dat meer mensen toegang krijgen tot hiv-medicijnen.

Meedoen is makkelijk en leuk
Ga naar firstworldproblempills.aidsfonds.nl/ontwerp-je-eigen-pil  Hier kun je je eigen pil tot leven brengen. En je kunt jouw pil delen met vrienden via Facebook, Twitter en e-mail. Wacht niet te lang. Meedoen kan tot en met 26 januari a.s. In de week van 1 februari maken we de winnaars bekend.

Jury
Freek Bartels, Karin Bloemen, Harm Edens en Berget Lewis kiezen uit alle inzendingen de 5 origineelste ideeën. De winnaars krijgen als prijs hun eigen, zelf bedachte unieke First World Problem Pill. En natuurlijk eeuwige roem! Het allerbeste idee wordt opgenomen in het assortiment van de First World Problem Store www.fwpp.nl  en kan door iedereen besteld worden.

Geen medicijnen is doodzonde
Wereldwijd leven 36,9 miljoen mensen met hiv. Slechts 41% van hen krijgt hiervoor levensreddende medicijnen. Hoge medicijnprijzen vormen een belangrijke barriëre voor de toegang tot behandeling. ‘Zo veel mogelijk winst behalen’ in plaats van ‘zo veel mogelijk mensen redden’ bepaalt de prijs van hiv-remmers. Dat moet anders.

Om dit probleem onder de aandacht te brengen startte het Aidsfonds in 2015 met ‘First World Problem Pills’. Door First World Problem Pills te  kopen, geef je meer mensen toegang tot hiv-medicatie. Dus jouw probleem helpt mee om een ander, veel groter probleem op te lossen. Je bent met deze aankoop helemaal geen luxe dier, je bent een held!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen