Lezing Wil Konings, auteur De Power Patiënt

Uitnodiging van Bibliotheek Eemland, Amersfoort
Op maandag 15 februari organiseren wij een avond voor patiënten, hun familie en belangstellenden. Wil Konings vertelt over haar boek De POWER Patiënt. De avond wordt geleid door Aliëtte Jonkers, bekend medisch journaliste. Naast een inleiding door/interview met de schrijfster is er een paneldiscussie en uiteraard gelegenheid tot vragen stellen. Inloop vanaf 19:30 uur, de avond start om 20:00 uur.

Het boek De POWER Patiënt van de Eemlandse schrijfster Wil Konings helpt patiënten om een actieve rol te spelen in hun eigen zorgtraject, van begin tot eind. Konings kent de zorg door en door, vanuit verschillende rollen. Met praktische adviezen legt zij uit hoe een patiënt tijdens het zorgproces goede resultaten kan behalen.

Na het lezen van dit boek weet u dat POWERpatiënten sneller beter zijn, de behandeling krijgen die het beste bij ze past en dat zij minder last hebben van bij-effecten van een behandeling.
Het boek bevat veel verhalen, van zowel patiënten als artsen. De verhalen zijn heel herkenbaar en laten zien welk effect een actieve houding op de eigen behandeling heeft.

Aanmelding
Routebeschrijving
Bron: De Gezonde Pers
Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen