Doneer aan de Hartstichting middels een Like & Share actie

In Nederland overlijden elke dag meer dan 100 mensen overlijden aan hart- en vaatziekten? De Hartstichting financiert onderzoek en geeft voorlichting en steun aan patiënten. Om geld bijeen te brengen voor de Hartstichting is UnitedConsumers onlangs een like & share actie gestart om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Eigenlijk zij we geen voorstander van Like en share acties op Facebook Maar voor iedere like & share op Facebook doneren zij € 0,25 aan de Hartstichting. Doel is € 5.000,00 te doneren! De actie loopt tot 1 maart en er moet nog heel veel geld ingezameld worden. Dus daarom maken we deze keer een uitzondering.

Banner_Hartstichting_2016_728x90

UPDATE:
Een eerste tussenstand van alle donaties is bekend! Dankzij jullie steun hebben we op dit moment ruim € 1000 ingezameld voor de Hartstichting. Maar we zijn er nog niet! Help ons mee in de strijd tegen hart- en vaatziekten! Like & share dit bericht, wij doen de rest! Wil je nog iets éxtra’s doen? Ook op onze Google+ en Twitter loopt deze actie en proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Help ons mee om vóór 1 maart het bedrag van € 5000 te behalen! Iedere like is geld waard.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen