Drukbezochte open dag St. Anna Zorggroep

Array

Ruim 3,5 duizend bezoekers hebben vandaag de open dag bezocht die werd georganiseerd door de St. Anna Zorggroep. In het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop presenteerden alle onderdelen van de zorggroep zich aan jong en oud. De organisatie kijkt terug op een sfeervolle en zeer geslaagde dag.

De bezoekers ontvingen een uitgebreid aanbod aan informatie, demonstraties en activiteiten. Nieuw en populair dit jaar waren de lezingen. Hier kwamen bezoekers meer te weten over pijnbestrijding, spataderen, ouderenzorg en de medische begeleiding van onze Olympische sporters naar de top.

Naast de lezingen bood de open dag tal van activiteiten zodat zij konden zien en ervaren wat de St. Anna Zorggroep cliënten en patiënten te bieden heeft. Ook was er van alles te doen voor jong en oud: fittests, proeverijen, demonstraties en spannende spelactiviteiten zoals het Rad van het Brein en een heuse ‘Orthopedische Spelen’.

In het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop presenteerden alle onderdelen van de St. Anna Zorggroep zich: het ziekenhuis (inclusief locatie Eindhoven), de woonzorgcentra van Ananz en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport. De open dag vond plaats in het kader van de landelijke Week van Zorg en Welzijn. De organisatie kijkt terug op een sfeervolle en zeer geslaagde dag.

Studio040 maakte live radio vanuit de centrale hal van het ziekenhuis en interviewde bezoekers,specialisten en medewerkers. Diverse radiofragmenten zijn terug te luisteren via www.studio040.nl/radio-gemist.

Een impressie van de open dag is te zien op www.facebook.com/aangenaamanna en in het online fotoalbum op www.st-anna.nl

De open dag van de St. Anna Zorggroep wordt al jaren goed bezocht.

Bijschrift foto: Inspanning met weinig lucht

Bron: St. Anna Zorggroep

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen