Novo Nordisk trots op 2e plek op de lijst van Best Workplaces in Nederland

Array

Na een prachtige eerste plek in 2015, is de Nederlandse vestiging van Novo Nordisk, het grootste diabetesbedrijf ter wereld, trots dat zij ook dit jaar weer hoog in de lijst staat. Met een tweede plek behoort zij ook in 2016 tot de allerbeste werkgevers van Nederland. De lijst van Best Workplaces van Nederland werd gisteravond bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Great Place to Work® gala. De lijst is samengesteld op basis van onderzoek naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties, waarbij zowel de inbreng van werknemers als een evaluatie van het werkgeversbeleid worden gebruikt om de uiteindelijke ranking te bepalen.

“Novo Nordisk heeft een prachtige missie, om diabetes de wereld uit te helpen en tot het zo ver is iedereen die leeft met deze chronische aandoening de hoogst mogelijke kwaliteit van leven te bieden,” zegt Algemeen Directeur dhr. Sanne Groenemeijer. “Wij werken daar met zijn allen keihard aan. Ik vind het fantastisch om te zien dat die missie en de manier waarop wij werken zo wordt gedragen en gedeeld in de organisatie. Daar word je echt trots van, ieder jaar weer.”

“Het is een enorme eer als je bedrijf zo hoog gewaardeerd wordt door de eigen medewerkers,” zegt Inge Ernst, HR Directeur, die bovenal trots is op de vooruitgang die Novo Nordisk blijft boeken: “In de feedback vanuit de eigen organisatie was bijvoorbeeld te lezen dat de communicatie vanuit het management dit jaar een aanzienlijke sprong gemaakt heeft in de waardering. Zelfs als je al best place to work bent, kun je nog verbeteren. Niet stilzitten dus, maar blijven ontwikkelen.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen