Longpunt: de rol van huisarts en praktijkondersteuner

0
630

Maria van den Boogaard, stafverpleegkundige astma/COPD bij PoZoB, en Magda Loyen, praktijkondersteuner, geven op maandagmiddag 17 oktober uitleg over de rol van huisarts en praktijkondersteuner voor mensen met een chronische longaandoening. Vragen zoals: ‘Wat mag u als longpatiënt van deze zorgverleners verwachten? En waar moet u zelf aan denken in het contact met hen?’ worden hier beantwoord.

 De lezing vindt dit keer plaats in woonzorgcentrum Vitalis Peppelrode aan de Dominee Theodor Fliednerstraat 5, 5631 BM Eindhoven. U kunt parkeren op het parkeerterrein van Máxima Medisch Centrum, locatie Eindhoven. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom. De toegang is gratis, voor koffie en thee wordt gezorgd. Informatie over deze bijeenkomst kunt u verkrijgen bij mw. R. Dost, telefoonnummer (040) 843 53 07. Graag wel aanmelden via eindhoven@longpunt.longfonds.nl of via bovengenoemd telefoonnummer.

Longpunt Eindhoven

Het Longfonds organiseert samen met Máxima Medisch Centrum, het Catharina Ziekenhuis en PoZoB (praktijkondersteuners huisartsen in Zuidoost-Brabant) een baanbrekend initiatief van patiënten voor patiënten: Longpunt Eindhoven. Het Longpunt is een combinatie van een informatiebijeenkomst en lotgenotencontact voor patiënten met een (chronische) longaandoening.

Bron: Máxima Medisch Centrum 

Vorig artikelHet fundament ontbreekt in het kwaliteitskader
Volgend artikelRadboudumc: Een stap dichterbij de biologische kunstnier
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.