EU geeft Merck en Sanofi Pasteur groen licht voor re-integratie van afzonderlijke vaccinactiviteiten

0
945
Europese Commissie geeft Merck & Co., Inc. en Sanofi Pasteur groen licht voor re-integratie van hun afzonderlijke vaccinactiviteiten in Europa

Merck & Co., Inc. en Sanofi Pasteur hebben toestemming gekregen van de Europese Commissie om de voorgenomen beëindiging van SPMSD – de joint venture voor vaccins die in 19 Europese landen actief is – door te zetten. De voltooiing hiervan staat gepland voor eind 2016. Vanaf 1 januari 2017 zullen zij ieder afzonderlijk hun vaccinactiviteiten integreren in hun eigen bedrijfsvoering.

 Sinds de ontbindingsaankondiging van maart 2016 is er achter de schermen hard gewerkt om de overgang naar diens aandeelhouders voor te bereiden, met de intentie om deze transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Merck en Sanofi Pasteur geloven dat re-integratie van de afzonderlijke vaccinportfolio’s in de eigen bedrijfsactiviteiten zal leiden tot een efficiëntere bedrijfsvoering en een verdere optimalisatie van de vaccinatiegraad.
Vorig artikelOrgan-on-a-chip: versnelling in de medicijnontwikkeling
Volgend artikelKorrelatie overspoeld met hulpvragen na docu ‘Emma wil leven’
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.