Leonard Witkamp spreekt op minisymposium Cliëntenraad Meander

0
738

De Cliëntenraad van Meander Medisch Centrum in Amersfoort organiseert op 6 maart 2017 een minisymposium met als titel ‘eHealth; wat wil de patiënt?’ Eén van de sprekers is Leonard Witkamp, hoogleraar Telemedicine AMC-UvA Aansluitend vindt de uitreiking plaats van de Cliëntenraad Inspiratieprijs 2017. Patiënten en belangstellenden zijn welkom op deze middag.

De prijs is door de Cliëntenraad van het ziekenhuis ingesteld om verbeteringen op het gebied van patiëntbeleving te bevorderen en om mooie ontwikkelingen in het ziekenhuis hiervoor een podium te bieden. Deelnemende projecten worden gepresenteerd in de pauze van het symposium. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Fleur Imming, wethouder gemeente Amersfoort, is voorzitter van de jury.

Het programma duurt van 15.00 tot 18.30 uur. Aanmelden is tot 1 maart mogelijk per e-mail: clientenraad@meandermc.nl. Meer informatie staat op www.meandermc.nl/clientenraad.