Nathalie Moll nieuwe directeur EFPIA

Array

Nathalie Moll start per april 2017 als algemeen directeur bij EFPIA, de Europese branchevereniging voor geneesmiddelenbedrijven. Zij volgt hiermee Richard Bergström op, die EFPIA eind 2016 verliet.

Moll is op dit moment nog Secretary General van de European Association for Bioindustries (EuropaBio). Voorzitter van EFPIA, Joe Jimenez, zegt onder meer over Moll ‘Nathalie heeft een uitstekende status van dienst qua leiderschap en betrokkenheid tegenover de life science sector.’

Eric Cornut leidt EFPIA als interim algemeen directeur tot Moll in april start bij de EFPIA .

Bron: VIG

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen