Verscherpt toezicht op Huis in de Duinen opgeheven

0
433

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft het verscherpt toezicht op Huis in de Duinen opgeheven. De instelling in Zandvoort heeft hard gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Huis in de Duinen is een woonzorgcentrum voor ouderen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen. De instelling is onderdeel van Amie Ouderenzorg. In oktober 2016 stelde de inspectie Huis in de Duinen voor zes maanden onder verscherpt toezicht.

Zorg verbeterd

Huis in de Duinen heeft hard gewerkt aan het verbeteren van de zorg. De raad van bestuur van Amie maakte een verbeterplan voor de hele organisatie. De inspectie ziet duidelijk resultaten van alle inspanningen. Op alle getoetste onderwerpen voldoet Huis in De Duinen helemaal of grotendeels aan de normen. Medewerkers worden ook beter ondersteund om de kwaliteit van zorg verder te kunnen verbeteren.

Vertrouwen

De IGZ ziet een open en lerende houding bij Huis in de Duinen. Samen met de resultaten die de instelling boekte, geeft dat de inspectie vertrouwen. Dit vertrouwen is voor de inspectie reden het verscherpt toezicht op te heffen.

advertentieEinde Bericht ___________________________________________
DELEN
Vorig artikelOpsporen verhoogd familierisico borstkanker
Volgend artikelPromovendus pleit voor meer aandacht voor oudere patiënt met uitgezaaide dikkedarmkanker

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.