Advertentie

10 juni Spierathlon, schrijft je in als team of vrijwilliger

Op 10 juni 2017 wordt de derde editie van de Spierathlon georganiseerd aan de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel. Het grootste sportevenement voor families! Een unieke 1/8 triathlon waar in teamverband volwassenen en kinderen samen sporten. Het gaat niet om de snelste tijd neerzetten, we strijden niet tegen elkaar maar mét elkaar! Zet je samen in! Doe mee met jouw zoon, dochter, vader, broer, neef of tante… of ander familielid!  Schrijf je in Daag je familie uit en doe mee! Schrijf je in

Vrijwilligers gezocht!
Meld je aan als vrijwilliger en help mee! 

De Spierathlon kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers! Samen zorgen wij ervoor dat de deelnemende teams hun 1/8 triathlon kunnen voltooien. Een super unieke prestatie waarbij wij de kinderen en hun teamgenoten zo goed mogelijk willen ondersteunen. Om dit mogelijk te maken zijn wij ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van de Spierathlon 2017 een succes willen maken. Help jij mee tijdens deze unieke en te gekke dag?

Hoe jij kan helpen

Vrijdag 9 juni bouwen we de Spierathlon op. Van 09.00-18.00 uur kan je helpen met materialen op de juiste plek te zetten. Naast materialen tillen, gaan we de tent en het terrein ook aankleden. Je kan ook helpen als je niet veel kan tillen.

Zaterdag 10 juni zijn er onder andere de volgende functies (tussen 07:30 en 18:00 uur):

  • Gastvrouwen en heren bij de registratiebalie, die de deelnemers een warm welkom geven.
  • Team begeleiders, je begeleidt een team in de wisselzone naar hun juiste vak en assisteert bij de materialen.
  • Parcoursbegeleiders, langs het parcours helpen met verzorging van deelnemers en bij het cheerpoint waar toeschouwers hun team aanmoedigen.
  • Vrijwilligers met ervaring met tiltechnieken (kinderen in en uit een rolstoel tillen).
  • Daarnaast kan je ook helpen op het gebied van veiligheid, verkeersbegeleiding, verzorging en nog veel meer!

Ook voor de afbouw zaterdag avond (17:00 – 21:30) zoeken wij nog geschikte vrijwilligers.

Als afsluiting van deze mooie en bijzondere dag hebben we om 18:00 uur met alle vrijwilligers een heerlijke barbeque!

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger tijdens deze unieke dag aan de slag te gaan? Aanmelden kan via deze link.

Na jouw inschrijving nemen wij persoonlijk contact op om te kijken welke functie het beste bij je past. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur.

Met jouw bijdrage, hulp en energie kunnen wij de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen en werken we aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op via [email protected] of 06-16498150.

We zien jouw enthousiaste aanmelding graag tegemoet!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen