Pas vanaf 1 september weer een nieuwsbrief

0
1414
De overgang naar de veilige https-omgeving heeft voor meer uitdagingen voor de nieuwsbrief gezorgd. Daarom nemen we de zomermaanden de tijd om dat opnieuw in te richten.  De eerst volgende nieuwsbrief verschijnt pas in september. Als je toch op de hoogte wil blijven, verwijzen we je naar @medicalfacts op @medicalfacts op Twitter of de pagina van medicalfacts Facebook.

De komende week vertrekken we naar Chicago voor ASCO. Dus we zullen veel oncologienieuws hebben de komende tijd. Ik wens iedereen hele mooie zomermaanden met rust, ontspanning maar  ook veel congresnieuws. Wat deze zomer ons zal brengen weten we niet maar kijken uit naar een mooi congresseizoen.

Ik ben alweer 13 jaar werkzaam als hoofdredacteur voor MedicalFacts.nl en toch is elk congres weer een nieuwe uitdaging om de pareltje te ontdekken en onder de aandacht te brengen. We proberen om het medisch nieuws zoveel mogelijk af te stemmen op lezers. Ik wil op deze voet verder gaan maar ook blijven kijken naar nieuwe ontwikkelingen binnen het de zorg.

Janine Budding

PS: Je kan je wel blijven aanmelden voor de nieuwsbrief maar die gaat pas weer in september van start.

Vorig artikelAntipsychoticagebruik kan minder
Volgend artikelZorgverleners kunnen kosteloos activeren
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.