Bianca Verburg nieuwe Algemeen Directeur Beter Horen

0
2063
Girl listening with her hand on an ear

Bianca Verburg is benoemd tot Algemeen Directeur van Beter Horen, wereldwijd hoorspecialist. Verburg volgt per direct Rob Kuster op, die deze positie de afgelopen maanden waarnam. Kuster blijft aan het bedrijf verbonden in zijn rol als CFO. Verburg geeft in haar nieuwe functie prioriteit aan het versterken van het merk Beter Horen. Enerzijds met de introductie van nieuwe producten, die benadrukken dat het merk staat voor de hoogste kwaliteit in hoorzorg en service. Anderzijds met het optimaliseren van retailprocessen.

Bianca Verburg heeft veel ervaring in de retail en marketing. Zij werkte eerder in de sport-, mode- en cosmeticabranche, waar zij diverse nationale en internationale managementfuncties bekleedde. Zo was zij de afgelopen jaren Retail Directeur bij Nike Europe en Algemeen Directeur bij The Body Shop Benelux. Voorafgaand aan haar huidige aanstelling vervulde Verburg de functie van General Manager Retail bij G-Star Raw, waar ze eindverantwoordelijk was voor meer dan 400 winkels.

Verburg over haar nieuwe functie: “Gedurende mijn loopbaan groeide het verlangen om te werken bij een organisatie met een significant maatschappelijk belang naast een commercieel doel. Een goed gehoor is uitermate belangrijk om vol in het leven te kunnen staan. Dat heb ik ook in mijn directe omgeving ervaren. Beter Horen brengt geluid tot leven. Ik sluit me daarom graag aan bij een toporganisatie die voorziet in de juiste hooroplossingen. Samen met mijn team zal ik focussen op een nog prominentere rol voor Beter Horen bij het toegankelijk maken van de meest kwalitatieve hoorzorg. Essentieel hierbij is ook een goede samenwerking met alle betrokken partijen in onze branche, waaronder de zorgverzekeraars.

“Bianca’s jarenlange ervaring in het bouwen van retailmerken is een enorme aanwinst voor onze retailexpertise”, vertelt Rob Kuster over de aanstelling van Verburg. “Wij moeten onze retailprocessen voortdurend optimaliseren om de klant de beste ervaring te kunnen bieden. In een markt die fors in beweging is, is de inbreng van Bianca’s ervaring daarom zeer waardevol. Verder sluit haar persoonlijke ambitie naadloos aan bij onze belangrijkste bedrijfsdoelstelling: het verbeteren van gehoor en daarmee het leven van mensen. Hoorzorgadvies blijft onze hoogste prioriteit. We hebben er vertrouwen in dat Bianca in staat is om onze organisatie naar het volgend niveau te tillen.”

Bron: Beter Horen

 

Vorig artikel1000ste patiënt meldt zich bij Q-support
Volgend artikelHet Spaarne Gasthuis doneert ‘oude’ bedden aan Urgenta
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.