Deventer Ziekenhuis over op noodstroom

0
608

Het Deventer Ziekenhuis draait op noodstroom. Dit is het gevolg van dips in de elektriciteitsvoorziening. Door de storm bewegen de hoogspanningskabels waardoor de levering van stroom niet constant is.Om geen last te hebben van eventuele uitval of spanningsverschillen op het hoofdnet, is het ziekenhuis uit voorzorg overgeschakeld op noodstroom. Dit heeft geen gevolgen voor de reguliere zorg. Spreekuren gaan gewoon door. Excuses voor eventueel ongemak.

,,En dat kunnen we niet hebben als ziekenhuis. In zo’n situatie schiet automatisch de noodstroom aan. Alles gaat hier gewoon door. De spoedpost is ook normaal geopend. We kunnen heel lang vooruit met noodstroom. Pas als de situatie weer stabiel is gaan we terug naar de normale situatie.”

Tijdelijk andere in- en uitgang

Vanwege de storm is de hoofdingang van het Deventer ziekenhuis tijdelijk afgesloten. Er bestaat risico op losvliegende delen. De ingang en uitgang van het Deventer ziekenhuis zijn via de parkeergarage gewoon te bereiken. Er staan begeleiders bij de entree om mensen de weg te wijzen.

Bron: Deventer Ziekenhuis

Vorig artikelAfspraken voor betere toegankelijkheid van gebouwen
Volgend artikelIJsselland Ziekenhuis gaat KIJKsluiter als 1e ziekenhuis aanbieden
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.