Brocacef Groep benoemt Gerard Mulder tot groepsdirecteur groothandel

0
2434

Gerard Mulder treedt toe tot de groepsdirectie van Brocacef Groep. Per 1 maart maakt hij deel uit van de vierkoppige directie als groepsdirecteur groothandel. Met de benoeming wordt de samenwerking tussen de Brocacef bedrijven verder geïntensiveerd en wordt de missie ‘samen maken we slimme, persoonlijke en toegankelijk zorg kracht bijgezet. Mulder wordt intern opgevolgd door Olaf Klijsen.

Voor veel consumenten is het niet eenvoudig de juiste keuzes voor de juiste zorg te maken. De vraag naar zorg neemt toe, medicijngebruik wordt steeds complexer en er komen veel nieuwe behandelingen en medicijnen op de markt. Met de aanstelling van een groepsdirecteur groothandel brengt Brocacef alle activiteiten van Brocacef BV (sales, customer service, inkoop, logistiek en transport en zorglogistiek) onder bij één verantwoordelijke. Hierdoor wordt de dienstverlening aan de zorgconsument zoveel mogelijk geïntegreerd en daarmee geoptimaliseerd.

Betere zorg door samenwerking

Brocacef Groep zorgt er dagelijks voor dat miljoenen mensen hun medicatie en hulpmiddelen krijgen. Peter de Jong, voorzitter groepsdirectie, is dan ook enthousiast over de benoeming van Gerard Mulder: “Als marktleider in de farmaceutische zorg geloven wij in de kracht van samenwerking. Het is onze maatschappelijke taak om samen tot betere zorg rondom de zorgconsument te komen. Het doel is om de zorgen rond de zorg zoveel mogelijk weg te nemen. Met Gerard als groepsdirecteur groothandel komt dit doel dichterbij.”

Gerard Mulder begon zijn werkzaamheden bij Brocacef in 2009 als algemeen directeur van ZALV BV (inmiddels Brocacef Ziekenhuisfarmacie BV). In 2012 maakte hij de overstap naar Brocacef BV als directeur Extramuraal. Als lid van de groepsdirectie van Brocacef is Mulder mede statutair verantwoordelijk voor Brocacef Groep NV. Intern wordt hij opgevolgd door Olaf Klijsen. Klijsen -hiervoor business manager Brocacef Veterinaire Diensten- is zeer ervaren op het gebied van sales, marketing en inkoop. Als directeur commercie extramuraal zal hij een iets ander takenpakket krijgen.

Bron: Brocacef Groep

Vorig artikelGezond op reis met goede voorbereiding en tijdige vaccinaties
Volgend artikelNeLL: alle landelijke eHealth-initiatieven onder één dak
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.