Recordaantal zorg- en welzijnsorganisaties opent deuren

Array
Zaterdag 17 maart Open Dag Zorg & Welzijn

Zaterdag openen meer dan 1.200 locaties hun deuren openen op de laatste dag van de Week van Zorg en Welzijn. In totaal houden deze week meer dan 1.400 locaties open huis. Ten opzichte van vorig jaar zij dat er ruim 200 meer. Een recordaantal; nooit eerder hebben zoveel zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren geopend om hun activiteiten te laten zien aan mensen die willen leren of werken in de sector zorg- en welzijn. Naar verwachting zullen honderdduizenden Nederlanders een bezoek brengen bij een organisatie in hun buurt.

Jelle Boonstra, directeur RegioPlus, is enthousiast over dit recordaantal: “In de evaluatie van vorige editie gaven de deelnemers aan dat personeelswerving voor de meeste organisaties de hoofdreden was om een open dag te organiseren. De toename van geopende locaties dit jaar is dan ook een teken dat de organisaties echt zitten te springen om mensen. De actualiteit geeft bovendien aan dat er enorm veel banen zijn op allerlei verschillende niveaus binnen deze sector. Verder geeft het aan dat de medewerkers trots zijn op hun werkplek en graag aan Nederland laten zien hoe leuk het is om te werken in deze sector.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen