Amphia lanceert patiëntenportaal mijnAmphia

0
935

Patiënten krijgen online inzage in hun medisch dossier

Tijdens de open dag, op zaterdag 2 juni 2018, heeft Amphia het digitale patiëntenportaal mijnAmphia gelanceerd. Dit geeft patiënten altijd en overal online toegang tot hun medische gegevens binnen Amphia. Een innovatie die naadloos aansluit op de strategie ‘Samen Gezonder’, waarbij Amphia patiënten de beste medische en verpleegkundige zorg biedt, zo dicht mogelijk bij huis.

Altijd en overal online inzage

Patiënten kunnen onder andere onderzoeksuitslagen bekijken, brieven die Amphia aan de huisarts stuurt nalezen, online een vraag stellen aan het behandelteam of alvast in alle rust een vragenlijst invullen. Tijdens de open dag konden bezoekers op locatie Molengracht direct een activatiecode ophalen voor toegang tot het patiëntenportaal.

mijnAmphia

Patiënten van 12 jaar en ouder kunnen vanaf nu direct een activatiecode ophalen in Amphia. Voor patiënten onder de 12 jaar kan de ouder of voogd een machtiging aanvragen. MijnAmphia is beschikbaar voor patiënten van Amphia die nu onder behandeling zijn of in het verleden het ziekenhuis al bezochten. Met een geldig legitimatiebewijs en BSN-nummer krijgt men direct een activatiecode mee. Daarnaast is een computer, tablet of smartphone met internet nodig waarop men e-mail of sms kan ontvangen.

Activatiecode

Een activatiecode afhalen kan op werkdagen tussen 8.00-12.00 uur en 12.30-16.30 uur bij het servicepunt mijnAmphia op de locaties in Oosterhout (Pasteurlaan) en Breda (Langendijk en Molengracht). Ga voor meer informatie over het patiëntenportaal mijnAmphia naar www.amphia.nl/mijnamphia.