Na 14 jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging bij IVM!

0
3378

Het waren leerzame en vooral ook mooie jaren, maar vanaf vandaag neem ik afscheid van mijn bestaan als zelfstandige communicatie- marketingspecialist in de zorg en begin ik aan een nieuwe uitdaging! Ik ga aan de slag als Adviseur Marketingcommunicatie voor het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM).

De markt van de farmacotherapie is flink in beweging en ik vind het daarom tijd om mijn ervaring en kennis structureel in te zetten bij een onafhankelijk orgaan met een maatschappelijk belang, vandaar de overstap naar IVM. Bij IVM word ik medeverantwoordelijk voor het verspreiden van praktijkgerichte kennis en bewezen effectieve oplossingen, die het veilig en rationeel gebruik van geneesmiddelen helpen vergroten. IVM werkt vanuit een maatschappelijk perspectief, zonder commercieel of beroepsbelang. Een nieuwe mooie uitdaging, waar ik weer nieuwe dingen mag leren en de ervaring, die ik in de afgelopen 25 jaar heb opgebouwd, verder kan ontwikkelen. En boven alles een bijdrage kan leveren in de communicatie vanuit een maatschappelijk belang.

Prachtige projecten

Ik heb de afgelopen veertien jaar genoten van het ondernemerschap! Vol passie heb ik meegewerkt aan prachtige evenementen en projecten. Ludieke acties mogen bedenken en bij verschillende bedrijven als externe subject matter specialist en marketing- en communicatieadviseur gewerkt in hele leuke teams met fantastische collega’s !

IVM

Ook MedicalFacts was de afgelopen 14 jaar een warm bad waardoor ik ben uitgegroeid tot de marketing- en communicatiespecialist die ik nu ben. Omdat ik drie dagen in de week voor IVM ga werken blijft er toch tijd over voor MedicalFacts. Ik blijf dus redacteur en uitgever. Ik heb altijd mijn best gedaan om het nieuws en opinie op het gebied van vaccinatie, medicatie en farmacotherapie zo onafhankelijk mogelijk te brengen. En dat blijf ik doen. Voor berichten over vaccinatie, medicatie en farmacotherapie kijken we of deze berichten in lijn zijn met evidence based medicine én of ze ook in lijn zijn met de visie en het gedachtegoed van IVM.  Ik ben enorm trots mijn gedrevenheid en passie in te mogen zetten voor het patiëntbelang en voor IVM in het bijzonder.  

Ik kijk uit naar deze nieuwe periode in mijn leven.

Met vriendelijke groet,

Janine Budding

Vorig artikelBorstkanker: meeste steun uit positieve instelling en hulp van familie en vrienden
Volgend artikelOverstapmogelijkheden patiënten bij huisartsen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.