Open dag St. Anna Zorggroep trekt veel bezoekers

Array

De open dag die de St. Anna Zorggroep zaterdag organiseerde, kon rekenen op veel belangstelling. De open dag vond dit jaar plaats op twee locaties: het St. Anna Ziekenhuis en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport. Laatstgenoemde locatie opende de deuren vanwege een jubileum. TopSupport is dit jaar namelijk 10 jaar gevestigd in Eindhoven. Samen ontvingen de locaties ruim drieduizend bezoekers.

Laagdrempelig

De bezoekers lieten zich uitgebreid informeren en konden deelnemen aan allerlei demonstraties en activiteiten. Er was van alles te zien en te ervaren. Iedereen kon zich zo heel laagdrempelig een indruk kon vormen van hetgeen de St. Anna Zorggroep cliënten en patiënten te bieden heeft. Medisch specialisten en medewerkers stonden klaar om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Daar werd goed gebruik van gemaakt. Verder was er van alles te doen voor jong en oud: fittests, demonstraties en educatieve spelletjes.

Studio040 maakte traditiegetrouw live radio vanuit de centrale hal van het ziekenhuis en interviewde bezoekers, specialisten en medewerkers.

De open dag vindt jaarlijks plaats in het kader van de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Tijdens deze dag presenteren alle onderdelen van de St. Anna Zorggroep zich: het ziekenhuis, Ananz en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport.

Bron: St Anna Zorggroep

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen