Maarten Sielcken nieuwe financieel directeur Domus Magnus

Array

Per 1 februari 2020 wordt Maarten Sielcken benoemd tot CFO van Domus Magnus. Samen met Mariska Tichem (CEO) vormen zij de directie van Domus Magnus.

Maarten Sielcken was de afgelopen 10 jaar financieel directeur bij verschillende zorginstellingen, waaronder Tergooiziekenhuizen en de Rivas Zorggroep. Eerder werkte Sielcken bij PCM Uitgevers en is hij 9 jaar lang financieel directeur van HTM Personenvervoer geweest. Maarten Sielcken brengt naast zijn financiële expertise ook kennis en ervaring op het gebied van ICT, zorgcontractering en facilitair management.

Doorontwikkeling en groei

Over zijn nieuwe aanstelling zegt Maarten Sielcken: “Domus Magnus is een prachtige kleinschalige zorgorganisatie met een bijzondere doelgroep. Met mijn ervaring in het bedrijfsleven en in de zorg hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de doorontwikkeling en groei van Domus Magnus”.

Bron: Domus Magnus

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen