NL-alert verspreidt bericht om 1,5 meter afstand echt in acht te nemen!

Array

Ruim 12,9 miljoen mensen ontvingen NL-Alert over social distancing

Nieuwsbericht | 16-12-2019 | 14:12

NL-Alert heeft zondag 22 maart een noodmelding aan ruim 12,9 miljoen mensen verstuurd (85% van de mensen van 12 jaar en ouder). In het bericht verzoekt de Rijksoverheid de instructie te volgen:

Hou 1,5 meter afstand! Ben u ziek of verkouden? Blijf thuis. Bescherm uzelf en de mensen om u heen. Samen tegen corona. Keep distance to others

Noodmelding NL-Alert

De noodmelding van NL-Alert hoopt de overheid dat mensen social distancing nu echt serieus gaan nemen. Of deze noodmelding van NL-Alert ook naar aanvullende kanalen is uitgegaan is nog niet bekend. .Eerder waren NL-Alert berichten te zien op veel digitale reclameschermen en vertrekborden in het openbaar vervoer.

Informeer en help anderen

Zie je een NL-Alert op je mobiel, een digitaal reclamescherm of vertrekbord in het openbaar vervoer? Informeer en help dan de mensen om je heen, zodat ook zij weten wat er aan de hand is en wat zij moeten doen

De overheid zendt twee keer per jaar een NL-Alert controlebericht uit. Het bericht van vandaag 22 maart was geen controle bericht maar een noodmelding. Het volgende NL-Alert controlebericht wordt op maandag 8 juni 2020 rond 12 uur uitgezonden.

Bron: NL-Alert

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen