De Penis, handleiding voor eigenaren van Noorse uroloog en auteur Sturla Pilskog

Een man krijgt gemiddeld elf erecties per dag. Dit en nog veel meer weetjes in het nieuwe boek De Penis

Vandaag verschijnt het boek: De penis, handleiding voor eigenaren. Dit boek staat vol feiten en anekdotes over de veelbesproken maar weinig begrepen penis. Geen ander lichaamsdeel roept bij mensen zoveel liefde en haat, gelach en bewondering, afschuw en schaamte op. 

Waarom krijg je natte dromen? Hoe groot is normaal?  En: word ik impotent van de straling van mijn mobiele telefoon? In dit fascinerende en zeer leesbare boek worden mythes ontrafeld, vooroordelen besproken en alle vragen beantwoord. Het boek is van de bekende Noorse uroloog Sturla Pilskog rekent af met schaamte, vooroordelen en mythes rondom dit lichaamsdeel. Ontdek hoe fascinerend de penis is. De Penis | Handleiding voor eigenaren | Sturla Pilskog | 9789021578354 | 224 pagina’s  | € 20,99 | paperback | ISBN e-book 9789021578361 | € 12,99 | Verschijnt 3 november 2020  Bekijk hier het inkijkexemplaar!

Sturla Pilskog komt uit Noorwegen is uroloog. Hij maakte naam met het online platform ung.no waarop jonge mensen vragen kunnen insturen over medische issues. De Penis is in Noorwegen een bestseller.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen