UMCG onderzoek: ENTWINE iCohort – Mantelzorgers?

0
832

UMCG Groningen doet een onderzoek naar mantelzorg, een internationaal onderzoek

“Er zijn slechts vier soorten mensen: zij die zorgverleners zijn geweest, zij die zorgverleners zijn, zij die zorgverleners gaan zijn en zij die zorgverleners nodig zullen hebben.”

Voormalig First Lady Rosalynn Carter

Zorgen voor een echtgeno(o)t(e), partner, familielid of een goede vriend is een belangrijke rol die u in uw leven kunt spelen. Het kan beginnen met boodschappen doen met uw naaste of uw naaste naar medische afspraken/de dokter brengen. In een later stadium moet u wellicht steeds vaker vrij nemen van uw werk om voor uw naaste te zorgen als gevolg van zijn/haar gezondheidsproblemen.

Ongeacht waar u zich bevindt op het pad van de mantelzorg die u verleent of ontvangt, we zijn benieuwd naar uw unieke ervaringen als zorgverlener of zorgontvanger.

Als dat het geval is, dan bent u mogelijk geïnteresseerd in het delen van uw unieke ervaringen als zorgverlener of zorgontvanger. Neem in dat geval deel aan dit onderzoek over mantelzorg.

Doe mee aan een onderzoek
Wie mag deelnemen?

Als u 18 jaar of ouder bent en mantelzorg verleent of ontvangt als gevolg van een chronische ziekte, beperking of andere langdurige zorgbehoefte, dan komt u mogelijk in aanmerking.


Vorig artikel‘Laat influencers en opinieleiders de zorg onder de aandacht brengen’
Volgend artikelDigitale “zusjes” ondersteunen samen kwetsbare ouderen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.