Fijne feestdagen

Het was een lang en moeilijk jaar. We zijn pandemiemoe en willen deze dagen het liefst samenzijn met dierbaren tijdens de feestdagen.

De realiteit echter is dat ,zelfs nu het vaccin wordt uitgerold, er ruim 721.000 zijn getroffen door COVID-19 gevallen. En inmiddels 10.737 grootouders, moeders, vaders, neven, kinderen, zusters en broers overleden.

Dus hou je aan de maatregelen. Want als we deze kerst dit dodelijke virus zijn gang laten gaan, blijft het zich verspreiden van persoon tot persoon. En wanneer mensen reizen, reist het virus mee.


Sommige mensen vinden het onbeleefd om de gastheer te ondervragen. Dit zijn unieke tijden waarin we ons bevinden. We moeten prioriteit geven aan onze eigen gezondheid en die van onze dierbaren. Zelfs als sommige familieleden het er misschien niet mee eens zijn, moet je nog steeds doen wat het beste voor je is. Je kan hun wensen respecteren en zij kunnen die van jou ook respecteren.

Dit virus verspreidt zich gemakkelijk binnen. Er zijn maatregelen die de spreiding kunnen verminderen, bijvoorbeeld door alle ramen en deuren te openen en verschillende gezinnen aan verschillende tafels te laten zitten. Maar weet dat er nog steeds een aanzienlijk risico zal zijn. Mensen kunnen niet eten met hun maskers op.
Met zoveel besmettingen in het hele land, hoop ik deze winter nog even volhouden. Vermijd binnenbijeenkomsten met mensen die niet tot uw directe huishouden behoren.

Het vaccin is komt er, ik hoop dat we veilig deze vakantie doorkomen en veilig blijven.

Met vriendelijke groet,

Janine Budding

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen