RBPR Proudly Welcomes: Amsterdam Dinner Foundation

Over de Amsterdam Dinner Foundation
De Amsterdam Dinner Foundation is het portaal richting het bedrijfsleven en vermogende particulieren, ter ondersteuning van initiatieven met betrekking tot hiv en aids-problematiek.
Tenslotte treft aids vooral jonge mensen in de productieve jaren van hun leven; een doelgroep waarvan de gezondheid en het welzijn voor het bedrijfsleven en de maatschappij van groot belang is. 
In 2016 is de Amsterdam Dinner Foundation opgezet als overkoepelend entiteit van verschillende activiteiten waaronder: het AmsterdamDiner, het AmsterdamOntbijt, en het Proud Partner Programma.

Het AmsterdamDiner
Het AmsterdamDiner is in 1992 geïnitieerd tijdens het dieptepunt van het hiv-epidemie. 
Het initiatief heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot één van de meest gewaardeerde liefdadigheidsdiners van Nederland. 
Ieder jaar zijn vele representanten uit het Nederlands bedrijfsleven, politici en bekende Nederlanders vertegenwoordigd op het AmsterdamDiner. Er is veel bereikt sinds 1992, maar is er nog zo veel meer te doen. 

Het AmsterdamOntbijt
In 2019 is het AmsterdamOntbijt voor het eerst georganiseerd. Door de Covid-19 pandemie werd de Amsterdam Dinner Foundation uitgedaagd om op inventieve wijze een bijdrage te leveren aan de aidsbestrijding. Daarom zette de organisatie samen met restaurant RIJKS® in zeer korte tijd een ’take-away’ actie op touw: het AmsterdamOntbijt, samengesteld en verzorgd door chef Joris Bijdendijk, zijn team en lokale leveranciers. Zo heeft de Amsterdam Dinner Foundation met deze actie 20.000 mensen in 19 landen met levensreddende acties en interventies geholpen!

In 2021 wordt op 14 februari ‘Valentijnsdag’ opnieuw een AmsterdamOntbijt georganiseerd in samenwerking met restaurant RIJKS®.

Proud Partner Programma
Het Proud Partner Programma (PPP) is een initiatief van de Amsterdam Dinner Foundation, dat in samenwerking met Aidsfonds in 2011 is opgezet. Het Proud Partner Programma biedt de mogelijkheid om van begin tot eind betrokken te blijven bij speciaal daarvoor geselecteerde projecten. Het initiatief heeft sinds de oprichting verschillende projecten succesvol mogen afronden. 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen